LanCentrum.sk
language:
Nakupovať v mene:

TinyControl tcPDU, napájací panel 7x 230V červené zásuvky

Riadená distribučná jednotka napájania pre montáž do štandardného 19" rozvádzača. Je vybavená siedmimi nezávisle riadenými zásuvkami pripojenými k sieťovému napätiu 230 V. Jednotku je možné spravovať prostredníctvom vstavaného webového servera alebo protokolu SNMP či MQTT cez fyzické rozhranie Ethernet.


Zariadenie je vybavené monitoringom spotreby energie, ktorý sleduje aktuálne sieťové napätie, prúd, činný/jalový výkon a počíta spotrebovanú energiu. Má 2 logické vstupy pre sledovanie napr. stavu otvorenia dverí či výpadku sieťového napájania (ak je podporované UPS). Jednotka má samostatný automatický istič 10 A pre zásuvky, s možnosťou diaľkového sledovania a upozornenia v prípade odpojenia. Medzi ďalšie výhody patrí funkcia Watchdog, ktorá monitoruje nastavené IP adresy av prípade absencie odpovede ping resetuje priradené sieťové zásuvky. K dispozícii je tiež rozhranie RJ-12 (1Wire/ I2C) pre voliteľné čidlá (napr. DS18b20). Jednoduchá a intuitívna správa prostredníctvom webovej stránky s možnosťou zobrazenia údajov ďalších voliteľných senzorov.


Podpora protokolu SNMPv2 a v3 s odosielaním hlásenia. Podpora protokolu MQTT - možnosť pripojenia k bezplatnému serveru na získanie dát a grafov, ovládanie a monitorovanie v mobilnej aplikácii. Podpora šifrovania TLS. Protokol HTTP umožňuje odosielať dáta zo senzorov či informácie o stave na server a ovládať ďalšie zariadenia v rámci správy udalostí. Jednotka umožňuje periodické zapínanie, vypínanie alebo zapnutie s oneskorením, aby sa zabránilo preťaženiu. Dve zbernice pre monitorovanie: 1Wire pre teplotné čidlá (podpora až 8 čidiel) a I2C pre čidlá vlhkosti a teploty s výpočtom rosného bodu. Dva logické vstupy na pripojenie dvojstavových senzorov, napr. jazýčkový spínač monitorujúci otvorenie dverí alebo senzor prítomnosti sieťového napätia.


Ochrana výstupných zásuviek pomocou automatickej 10 A poistky, nezávislej na napájaní elektroniky. V prípade prerušenia obvodu sa informácia zobrazí na obrazovke (je možné nastaviť aj upozornenie). Sledovanie prúdu, napätia, činného/jalového výkonu a 6 polí meračov energie pre odpočet v zadaných časoch alebo hodinách (napr. denný reset, separátny odpočet pre vysokú a nízku tarifu). Pri správe udalostí je možné použiť až 3 podmienky s logickými funkciami pre automatizáciu úloh - napr. spínanie výstupov v závislosti na teplote, stave logických vstupov a zasielanie správ, napr. o výpadku napájania. Plánovač umožňuje zapínať a vypínať výstupy podľa kalendára, periodicky vo zvolených intervaloch, a resetovať alebo odčítať elektromery v určených časoch. Funkcia Watchdog sleduje konkrétne IP adresy a resetuje výstupy, pokiaľ nezodpovedajú. Mnoho parametrov príkazu ping je možné konfigurovať (napr. čas oneskorenia, čas obnovenia po resete atď.). E-mailové upozornenia na vybrané udalosti. Podpora HTTPS, nastavenie času podľa servera NTP, účet správcu a viac užívateľov, nastavenie zálohovania a aktualizácie softvéru prostredníctvom webovej stránky.

 


Špecifiikácia


Počet zásuviek: 7 zásuviek s ochranným kolíkom (typ E)

Menovité napätie: 230 V +/- 10 %

Max. výkon: 2,3 kW (kategória AC1), 0,75 kW (kategória AC3)

Prúd: 10 A

Monitorovanie prúdového odberu: áno

Rozhranie: 1x RJ-45, 1x RJ-12 (I2C/1-Wire), 1x 4pin svorkovnica

Dĺžka kábla: 1,35 m

Kód: LANLIS-007R

Výrobca: Tinycontrol

Záruka: 24 mesiacov

Skladom: 0 ks

V rezervácií: 0 ks

Cena:

188,80 € (bez DPH)
RP: 0.1 €
226,68 € (s DPH)

ks

1 - 4 ks 188,80 €
5 - 9 ks 185,65 €
10 a viac ks 180,93 €

Odporúčaný tovar

Polica do rozvádzača 1U, 19", hĺbka: 350mm, P

19" polica 1U s hĺbkou 350mm, pevná s uchytením v

Cena:
Skladom
3 ks

20,13 € (bez DPH)
RP: 0 €
24,16 € (s DPH)

ks

Obchod prevádzkuje: Times-VT, Nábr. Sv. Metoda 8, 971 01 Prievidza, Slovakia tel.: +421 (0)46 542 70 50
Created by © 2024 WebCreative.info All rights reserved.